nexe 34

El nexe 34 ens mostra a la portada l’èxit de participació a la Setmana del Màrqueting i la Publicitat 2006. L’aniversari del mandat del rector Josep Joan Moreso, un reportatge sobre la dificultat de trobar habitatge entre els joves i les noves tecnologies neccessàries per viatjar ocupen la primera pàgina del número de l’estiu de la revista.

L’Associació no para ni un segon. En aquest últim trimestre ha organitzat dos seminaris molt interessants i amb una molt bona participació com van ser la Setmana del Màrqueting i la Publicitat 2006 i Com fer negocis a la Xina i a Rússia. Seminaris innovadors que marquen una línea molt definida dels nostres objecitus.

Presentem també el Pla estratègic dels antics alumnes i la renovació de la imatge de l’AAAUPF basada en els seus principals mitjans de comunicació: la revista nexe, el nexe news i la remodelació de la nostra web, que arribarà aviat.

Altres temes que s’han tractat són: El Parc de Recerca Biomèdica, el polèmic cas del Fórum Filatélico, la customer intelligence de la mà d’una sòcia, el protocol internacional, els festivals d’aquest estiu i el carnet per punts.

Per veure documents en format PDF cal tenir instal·lat Adobe Acrobat Reader.
Si no el teniu instal·lat, el podeu descarregar des de la pàgina web d’Adobe: