Avís legal

El domini d’Internet anticsupf.net és de titularitat de l’Associació d’Antics Alumnes de la Universitat Pompeu Fabra (AnticsUPF, a partir d’ara), amb seu al Passeig Pujades, 1. Despatx 19.513, 08003 Barcelona, Espanya.

Tots els seus continguts, inclosos els textos, les imatges i qualsevol altre material que aparegui al domini, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial corresponents, i pertanyen a AnticsUPF, o bé a tercers que n’hagin autoritzat l’ús a AnticsUPF.

Les dades personals que AnticsUPF sol·liciti als usuaris es tractaran d’acord amb el principi de protecció de dades personals que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Els continguts oferts són merament informatius i no tenen efectes vinculants per a AnticsUPF.

AnticsUPF no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin derivar d’interferències o avaries telefòniques, desconnexions en el sistema electrònic, presència de virus informàtics, programes maliciosos o qualsevol altre factor aliè al seu control.

AnticsUPF es reserva el dret de modificar sense avís previ els continguts del domini, així com els termes i les condicions d’aquest avís.