Col·loqui: Infraestructures, radialitat, centralisme i centralitat

Dia: 01-12-2014

Hora: 18:30 h

Lloc: Campus de Comunicació de la UPF, Edifici Roc Boronat, aula 52.421

Col·loqui amb Germà Belcatedràtic d’Economia Aplicada a la Universitat de Barcelona:
En els darrers anys, han conviscut diversos debats públics en relació a la necessitat de plantejar les infraestructures europees tot seguint una lògica diferent a la radialitat espanyola. En aquesta sessió de Technicians & Policymakers analitzarem amb el professor Germà Bel les infraestructures catalanes i plantejarem quins elements de centralisme han existit, quins són raonables i responen a la centralitat necessària en una xarxa d’infraestructures com la de Barcelona i quin sentit té que una xarxa tingui elements de radialitat.
Technicians & Policymakers és un grup de debat que organitza trobades amb experts i persones actives a les xarxes socials interessades per aspectes tècnics i aplicats de l’àmbit de la mobilitat, el desenvolupament territorial i l’urbanisme. El seu objectiu és abordar les qüestions des de perfils diversos (enginyers, politologia, economia, física, geografia, dret), qüestionant així l’abordatge dels temes de debat des d’una única perspectiva. 
[La xerrada és oberta a tota la comunitat universitària i persones interessades en aquestes qüestions, essent necessària la inscripció prèvia]. 

http://eventum.upf.edu/event_detail/1590/detail/colmloqui-amb-germa-bel_-infraestructures-radialitat-centralisme-i-centralitat.html

Organitzen: Technicians & Policymakers
Col·labora: UPF Alumni i Associació d’Antics Alumnes de la UPF

Author: AnticsUPF

Associació d'Antics Alumnes de la Universitat Pomepu Fabra