24-3-2009. Dimarts d’AnticsUPF: conferència

L’Associació d’Antics Alumnes de la Universitat Pompeu Fabra (AnticsUPF) llença un cicle de conferències sota el títol “Dimarts d’AnticsUPF” per a tots els antics alumnes i resta de la comunitat universitària els dimarts a la tarda. L’acte és compatible amb la jornada laboral i formativa. Són gratuites però es recomana inscripció prèvia, per email a l’adreça de l’associació.

“Les tortugues Volen. Trencar paradigmes per a estar preparat pels propers reptes empresarials”

Dia: Dimarts 24 de març 2009
Hora: 19.30 h
Lloc: Sala de Juntes 40S03. Edifici Roger de Llúria. Campus Ciutadella de la UPF. Carrer de Ramon Trias Fargas, 25-27.
Preu: entrada Lliure

Descripció de la xerrada:

La situació actual exigeix una adaptació al nou entorn. Per això, necessitem conèixer quines són les nostres limitacions com a managers i tenir en compte que petits canvis en certs paràmetres poden produir grans canvis. Dins de cada un de nosaltres hi ha un potencial que és el moment de desenvolupar: trencar els nostres paradigmes, fer un anàlisi correcte de l’entorn, revisar els nostres valors i la nostra visió són cada cop més importants.

Horari:

  • 19:30-20:10 Conferència “Les tortugues Volen. Trencar paradigmes per a estar preparat pels propers reptes empresarials”, a càrrec de Sergio M. Gil Puy, Director d’Asgard Consulting.
  • 20:10-20:30 Precs i preguntes.

Modera: Miquel Bestratén, responsable de l’àrea de màrqueting d’AnticsUPF