Bona acollida del taller sobre xarxes

taller xarxes socialsTot aprofitant la posada en marxa de grups d’AnticsUPF a les principals xarxes socials d’internet, el passat dimecres dia 30 de juliol, vam organitzar un taller que portava per títol Com fer servir les xarxes socials per fer networking. El ponent va ser Antoni Martínez Ribot (EMP-99, ADE-01), responsable de control de gestió d’assistència sanitària a Asepeyo.

Martínez Ribot va esbossar la història i evolució empresarial de Facebook, des del seu naixement fins al moment actual i va dissertar sobre com s’hi gestiona de la xarxa de contactes, la privacitat i la utilitat d’aquestes xarxes.

Quant al futur de Facebook, va assenyalar que, en tant que substitutiu de l’email, del messenger, de Picasa i altres aplicacions web, es podria convertir en una nova porta d’entrada a la xarxa, amb un model de negoci centrat en la informació, semblant al de Google, en certs aspectes.

Va cloure l’acte Miquel Bestratén (ECO-98), Xing Ambassador, que va fer una presentació dels serveis electrònics de l’empresa, així com de les trobades presencials de networking que organitzen.

AnticsUPF té presència oficial a les següents xarxes de socials: Xing, LinkedIn i Facebook, a través de la qual es va fer la convocatòria (més informació…)

A continuació podeu veure un recull de fotos del taller.