Continua el cicle ‘Dilluns d’AnticsUPF’

conf01.pngL’Associació d’Antics Alumnes de la Universitat Pompeu Fabra (AnticsUPF) va iniciar el curs passar un cicle de conferències els dilluns a la tarda sota el títol de ‘Dilluns d’AnticsUPF’ per a tots els antics alumnes i la resta de la comunitat universitària.
Les sessions del cicle, pensades per ser compatibles amb la jornada laboral i formativa, consisteixen en unes jornades gratuïtes, amb inscripció prèvia, en què un ponent explica un aspecte de la seva feina i al final hi ha una ronda de preguntes.

Tan bon punt es comencin a confirmar els ponents, us anunciarem les properes sessions en aquesta mateixa web.

La primera sessió, titulada ‘Les tortugues volen. Trencar paradigmes per estar preparat per als propers reptes empresarials’, va tenir lloc a la sala de juntes de l’edifici Roger de Llúria (campus de la Ciutadella de la UPF) el març passat.

Durant la seva ponència, Sergio M. Gil Puy, director d’Asgard Consulting, va analitzar la situació actual, i de com s’exigia una adaptació al nou entorn. Per aquest motiu, va destacar que “es necessiten conèixer quines són les limitacions que es poden tenir com a mànagers i tenir en compte que petits canvis en certs paràmetres poden produir grans canvis”. De la mateixa manera, Gil Puy va remarcar que “dins de cada un de nosaltres hi ha un potencial que és el moment de desenvolupar: trencar els nostres paradigmes, fer una anàlisi correcta de l’entorn, revisar els nostres valors i la nostra visió, són cada cop més importants”.

Miquel Bestratén, vocal de la Junta Directiva d’Antics Alumnes UPF i responsable de Màrqueting, va moderar la ponència.