Els Antics Alumnes porten dones emprenedores a la Universitat

Els Antics Alumnes de la UPF van inaugurar el curs acadèmic amb una primera sessió-taller titulada “Com ser dona emprenedora”, que va tenir lloc ahir al vespre a l’auditori Wellington. Com a ponents van intervenir Eli Abad, directora general d’Adiciona i Premi Dona Emprenedora 2007 per Barcelona Activa; Isabel Sabadí, CEO i cofundadora d’Iris Experience, i Mercè Espinosa, membre del comitè executiu de la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora (FIDEM). La moderadora de l’acte va ser Mònica Fernández, directora de la revista NEXE i membre de la junta directiva d’Antics UPF.

Al llarg de la sessió es van avaluar les motivacions i els requisits de la dona a l’hora d’emprendre un negoci i quins són els ajuts als quals poden acollir-se. També es va analitzar la situació de la dona en el món directiu i quin és el seu paper a l’hora de canviar molts prejudicis i limitacions a la societat actual.

Graduats de la universitat, alumnes d’últim any i empresaris i empresàries interessades pel món de l’emprenedoria van formar el quòrum d’aquesta primera activitat de l’Associació d’Antics Alumnes de la UPF d’aquest curs 2008-2009.

Adjuntem dues de les ponències del taller en format pdf

Galeria d’imatges de la sessió: