Èxit de convocatòria al primer seminari de meta-management

foto_acto.jpgProp de 50 antics alumnes de la UPF i professionals de diversos àmbits van assistir dijous 19 de maig al seminari de meta-management organitzat per l’Associació d’Antics Alumnes de la UPF (AnticsUPF).

Des de l’àrea de màrqueting, Miquel Bestraten, coordinador, va portar a les aules de la Universitat Pompeu Fabra al prestigiós coach Esteban Pinotti, director i cofundador de la Escuela Internacional de Coaching. Autor de diversos llibres sobre coaching, management i desenvolupament personal, la seva presentació va versar sobre un nou coaching organitzacional que proposa estructures empresarials allunyades de les piramidals que estem acostumats a conèixer.

Per a Pinotti, la nova etapa del coneixement que estem vivint és una “Era de consciència”, la qual està guiada a través d’un model intel·ligent d’aprenentatge dinàmic i vital, per observar la mateixa realitat amb diferents ulls. Entre algunes de les idees destacades va esmentar el fet que les empreses hauran de transformar el paper de les persones que hi treballen, ja no són un recurs a optimitzar, sinó un fi a potenciar; o altres idees com el bé comú i el positivisme, que ja comencen a ser presents a les organitzacions i a la societat del moment.

Si voleu seguir més de prop aquest nou coaching organitzacional: http://escuelainternacionaldecoaching.com