Èxit de la Diada del Graduat

Prop de 200 persones van assistir el passat 6 de novembre a una nova edició de la Diada del Graduat, organitzada pels Antics Alumnes de la UPF, amb el suport del Consell Social, i que va tenir lloc a la sala d’exposicions del Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

Des d’aquí aprofitem per donar les gràcies a tots els assistents i per animar als que no van venir a que s’apuntin a la propera edició.

Va ser una trobada amb protagonistes d’ADE, Biologia, Ciències del Treball, Dret, Empresarials, Economia, Enginyeries en Telecomunicacions, GAP, Humanitats, Periodisme, Polítiques, Relacions Laborals i Traducció. Tots ells van gaudir aquell vespre d’un espai per intercanviar experiències i records, amenitzat per un conjunt de jazz.

El rector de la UPF, Josep Joan Moreso, va voler saludar els primers assistents en arribar a la Diada. Més tard, també va s’hi va afegir la presidenta del Consell Social, Núria Basi, i el vicerector de Comunitat Universitària, Pelegrí Viader.

Enguany, i gràcies a la gran tasca desenvolupada per l’àrea de Màrqueting d’AnticsUPF, s’han obtingut grans patrocinadors de l’activitat com Hesperia Hoteles, Halcón Viajes, Port Aventura, Spabilate, Cooltra, Banc Sabadell, Xing i Leader Summaries, que va oferir regals a gairebé tots els assistents.

Més informació sobre la Diada i un ampli reportatge fotogràfic, a la revista NEXE del desembre.

Pots veure les fotos de l’esdeveniment aquí.