Primera edició: UPF Emprèn 2007

empren.gif
El proper 6 de juny del 2007 tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra una jornada monogràfica, UPF Emprèn, en la que els protagonistes seran els emprenedors i les empreses de nova creació.

La primera activitat serà la presentació del nou programa llançadora de negocis de la UPF: Business Shuttle, nou membre de la Xarxa de Trampolins Tecnològics del CIDEM.

L’assistència és lliure i gratuïta. En trobareu més informació a la web: www.upf.edu/fundacio/promocio/upfempren.htm.

A continuació, els participants podran participar en un ampli ventall d’activitats de coneixement, entreteniment, i aprenentatge pràctic, amb un complet programa que inclou la participació de diversos ponents i conferenciants. Per exemple el joc: Laboratori Empresarial,una eina didàctica editada pel Ministeri d’Economia i el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports, que promou totes les capacitats i les aptituds necessàries per convertir-se en persones emprenedores.

Des de l’Associació, estem buscant antics alumnes a qui els agradi participar-hi, ja que creiem que és una bona oportunitat per desenvolupar aptituds emprenedores. Així doncs, ANIMEU-VOS A PARTICIPAR-HI!!! Només cal que confirmeu la vostra assistència indicant el nom, cognoms, estudis finalitzats i telèfon de contacte per correu electrònic a: antics.alumnes@upf.edu.

Per crear un equip, només calen quatre persones (no importa la promoció ni la carrera. I si només sou dos persones no passa res, us ajudarem a crear un equip). El lliurament de premis es farà el mateix dia de la jornada, el 6 de juny, al campus de la Ciutadella de la UPF.

Podeu tenir més informació clicant a: www.upf.edu/fundacio/promocio/laboratorio.htm