Present i futur del Màrqueting 2.0

Més de 100 professionals i estudiants dels sectors de les TiC, el màrqueting i la comunicació van assistir el dilluns 18 de gener del 2010 al primer acte de l’any dedicat a aquesta temàtica en l’entorn del cicle de tallers i xerrades ‘Dilluns d’AnticsUPF’.

L’acte va iniciar-se amb la benvinguda a les persones assistents, a càrrec d’Albert Carreras, degà dels estudis d’economia i empresa a la UPF. Moderat per Ferran Simarro, antic alumne dels estudis i vocal de la Junta d’AnticsUPF, els tres ponents van adreçar la qüestió des de vessants ben diferents.

Javier Velilla, consultor de comunicació, va emfasitzar en el caràcter comunicatiu de la web 2.0, un valor sense el qual resulta impossible traçar ponts sòlids entre les marques i els consumidors.

Francisco Rodríguez, Marketing Manager de Xing a Espanya ha analitzat la importància de les xarxes professionals, tot incidint en la necessitat de dinamitzar els espais 2.0 que disposen les empreses, aconsellant una actualització i detall d’informació màxima als usuaris d’aquestes xarxes.

Per últim, Tomàs Cascante, director de Tertulia Digital, ha ofert algunes claus del pas entre la comunicació en webs 2.0 i el poder de convocatòria, un repte en la societat actual, amb multiplicitat d’actes de “networking” i debat.

Les tres perspectives van donar peu a un interessant debat sobre tendències de futur i la importància de la dinamització dels espais 2.0 a les empreses.
L’acte ha tingut presència a la xarxa:

David Rodríguez en parla al seu bloc “Vida Quotidiana”
http://quotidianitats.blogspot.com/2010/01/dilluns-danticsupf-una-experiencia-que.html
Javier Velilla fa esment al seu bloc “Impresiones” http://www.javiervelilla.es/wordpress/2010/01/18/de-la-economia-de-la-interrupcion-a-la-economia-de-la-atencion-conferencia-en-anticsupf/
i també ha posat a disposició la seva presentació http://www.slideshare.net/javiervelilla/tendencias-en-el-marketing-20-en-anticsupf

Fotos de l’acte