‘El somni d’una nit d’estiu’

Direcció i dramatúrgia
Lluís Fusté Coetzee
Adaptació i dramatúrgia
Anaïs Schaaff
Ajudant de direcció i dramatúrgia
Anna Llopart
Actors
Oscar Aragonés, Thais Buforn, Montse Clotet, Carles Cucurella, Marta Dalmases, Carles Fernàndez, Maria Fontanals, Nathalie Gasnier, Susana Maluenda, Laia Martí, Xavi Pons, Jordi Prat, Josep Ruiz, Àlex Serrano i Núria Tamayo
Escenografia
Eva Montero
Maquillatge
Magalí Oms

helena2.jpg"El somni d’una nit d’estiu" parla de l’amor des de diversos punts de vista. Visita diferents maneres d’entendre les relacions afectives a partir de les peripècies d’uns personatges nobles, que s’endinsen en un món irracional on troben un altre manera d’entendre l’amor.

teseo2.jpgEl grup de teatre va llençar-se a fer aquest clàssic de William Shakespeare. Es va fer una adaptació per tal d’acortar el text i reduïr la duració de l’obra.

Les representacions van tenir lloc el 2 i 3 de Juliol del 99. Va ser el primer any que les obres es representaven fora de la Pompeu Fabra. En aquella ocasió l’escenari escollit va ser el teatre de la Parròquia de Sant Pancraç al Poble Nou.

maquilla2.jpgAquesta va ser una temporada especial per l’Espai de teatre. El Julio Manrique i l’Elena Fortuny, que fins llavors havien dirigit l’Espai de teatre, van haver de deixar-lo per motius professionals. Els nous directors van ser el Lluís Fusté, l’Anaïs Schaaff i l’Anna Llopart, tots tres ex-alumnes de la Pompeu Fabra i estudiants de la llicenciatura de Direcció Escènica i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre.