Taula rodona-col·loqui : L’actual model universitari a debat

En els darrers anys, diversos debats i reformes han incidit en el model universitari, tant en la comunitat acadèmica com en els antics alumnes. Entre d’altres qüestions s’ha debatut sobre els efectes de la crisi econòmica i la sostenibilitat de l’actual mapa universitari, el prestigi de les universitats, l’augment de taxes i preus públics, les polítiques de beques, la relació entre universitat, empresa i societat, la qualitat de la recerca i la docència, les polítiques de recerca, transferència tecnològica i creació d’spin-offs.

En aquest sentit, el l’Associació d’Antics Alumnes de la UPF i el programa UPF Alumni organitzen aquesta taula rodona-col•loqui com a espai de trobada per a estudiants, professorat, PAS, investigadors, antics alumnes i públic en general, amb l’objectiu d’identificar les claus de futur del model universitari català.

Data: 5 de novembre
Hora: A partir de les 18 hores
Lloc: Edifici Roger de Llúria (Campus Ciutadella) a l’aula 40.010

Presenta i modera:

  • Jaume López, Professor del Departament de Ciències Polítiques i Socials (UPF). Imparteix docència també a la Universitat Oberta de Catalunya, a la Universitat Ramon Llull i a l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals.

Amb la participació de:

  • Vicente Ortún, professor i degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.
  • Jordi Mir, professor associat dels estudis d’Humanitats.

Per a l’assistència és necessari formalitzar la inscripció de manera gratuïta que trobareu al següent enllaç:

http://www.upf.edu/alumni/portal/universitats_a_debat.html

Organitzen: Antics UPF i UPF Alumni