Taula rodona: Experiències del periodisme freelance

periodisme freelance

Dijous 13 de febrer de 2014, de 19.30 a 21.00 hores
Universitat Pompeu Fabra, Campus de la Comunicació. Carrer Roc Boronat, 138 (08018 Barcelona) Aula 52.015 (mapa)

Cal incripció prèvia: Eventum UPF

Us proposem conèixer l’experiència del periodisme freelance a través de tres professionals de tres àmbits complementaris.

Xavier Aldekoa. Periodista freelance i corresponsal de La Vanguardia a Àfrica (@xavieraldekoa). Ens explicarà què és ser corresponsal des de l’Àfrica (ha cobert diversos conflictes i temes socials a República Centrafricana, Somàlia, RD Congo, Angola, Mali, Zimbabwe i més de 30 països africans)

Sílvia Cobo. Periodista freelance, autora del llibre Internet para periodistes (@silviacobo). Ens parlarà sobre què vol dir ser periodista freelance avui, tipus de periodistes freelance a casa nostra i com Internet i les xarxes socials poden ajudar-los a trobar oportunitats de feina i promoció personal.

Carles Pont. Periodista i Sotsdirector de Postgrau i Coordinació del Departament de Comunicació de la UPF ( @cpontsorribes), moderarà la sessió aportant la seva experiència com a periodista i com a investigador de l’àmbit de la comunicació. Alhora, presentarà alguns estudis de l’aplicació de les noves tecnologies en la professió periodística.

Organitzen: Associació d’Antics Alumnes de la UPF i UPF Alumni