nexe 36

El Nexe, 36 ha dedicat la portada a la graduació dels alumnes que han acabat l’any 1996 els estudis. També hi ha compartit espai el nou càrrec, la directora de l’Assocació, Maria Olivé; el reportatge central sobre l’excés d’universitats o la disminució d’estudiants, i l’entrevista a una sòcia que es dedica al món de la política, Meritxell Batet.

Altres notícies destacades de l’Associació, a part de participar a la Diada del Graduat, han estat l’organització de la Setmana dels Recursos Humans, l’actuació de l’Aula de Teatre a la sala Almazén, nous cursos, etc.

En telecomunicacions hem parlat dels usuaris i el triangle ROU; en recerca, de la nova Llei de l’autonomia personal, i hem inaugurat una nova secció: el “Racó de lectura”, amb dues crítiques sobre llibres d’actualitat: El encanto de Hamelín (Mercè Sala) i El Arte. Conversaciones con mi madre (Juanjo Sáez).

Hem seguit com sempre amb els nostres col·laboradors experts en viatges (Màrius i Francisco), en protocol i activitats per a cada dia (Eva-Maria) i en l’actualitat (Montse, David, Nico i Murphy).

Moreso, un reportatge sobre la dificultat de trobar habitatge entre els joves i les noves tecnologies neccessàries per viatjar ocupen la primera pàgina del número de l’estiu de la revista.

L’Associació no para ni un segon. En aquest últim trimestre ha organitzat dos seminaris molt interessants i amb una molt bona participació com van ser la Setmana del Màrqueting i la Publicitat 2006 i Com fer negocis a la Xina i a Rússia. Seminaris innovadors que marquen una línea molt definida dels nostres objecitus.

Presentem també el Pla estratègic dels antics alumnes i la renovació de la imatge de l’AAAUPF basada en els seus principals mitjans de comunicació: la revista nexe, el nexe news i la remodelació de la nostra web, que arribarà aviat.

Altres temes que s’han tractat són: El Parc de Recerca Biomèdica, el polèmic cas del Fórum Filatélico, la customer intelligence de la mà d’una sòcia, el protocol internacional, els festivals d’aquest estiu i el carnet per punts.

Nexe 36

Per veure documents en format PDF cal tenir instal·lat Adobe Acrobat Reader.
Si no el teniu instal·lat, el podeu descarregar des de la pàgina web d’Adobe: