nexe 37

L’Associació ha organitzat durant aquest segon trimestre del 2007 la Primera Setmana dels Recursos Humans, i que ha tingut com a protagonistes els directors de RH de grans empreses com Abertis, Infojobs.net, Pimec, Nestlé o Banc Sabadell. Aquesta ha estat la notícia destacada en portada que ha comptat amb més de 240 inscrits.

M. Rosa Virós, exrectora de la UPF, ha rebut també aquests dies el guardó com a Sòcia d’Honor d’AnticsUPF; el professor José García-Montalvo ens ha parlat dels nous màsters de Bolonya al Departament d’Economia, i el reportatge central ha desenvolupat un tema que tant ens toca de prop, com és la precarietat laboral i el mileurisme.

Però com que l’Associació no para de fer coses, el Nexe, 37 també ha recollit altres activitats que estem organitzant o que hem fet. La més important, la propera Diada del Graduat, que tindrà lloc el 6 de novembre.

La promoció 1997 de Ciències Econòmiques i Empresarials ha celebrat els 10 anys també gràcies a l’Associació i, com sempre, durant aquest trimestre ha tingut lloc l’Assemblea anual que convoca a tots els socis.

En Waleran Breyer ha continuat la seva vida per Second Life, complicada, perquè fins i tot allà és difícil aconseguir una bona feina. També hem parlat del Premi Ciutat de Barcelona 2007, La teoria del iceberg, de Sergi Pàmies; de l’èxit rotund d’El pont dels jueus, escrit per un antic alumne de la UPF, Martí Gironell, i de Luis Javier Nicolás, el nostre estimat autor de la vinyeta que tanca la nostra revista i de tants altres articles.

Moreso, un reportatge sobre la dificultat de trobar habitatge entre els joves i les noves tecnologies neccessàries per viatjar ocupen la primera pàgina del número de l’estiu de la revista.

L’Associació no para ni un segon. En aquest últim trimestre ha organitzat dos seminaris molt interessants i amb una molt bona participació com van ser la Setmana del Màrqueting i la Publicitat 2006 i Com fer negocis a la Xina i a Rússia. Seminaris innovadors que marquen una línea molt definida dels nostres objecitus.

Presentem també el Pla estratègic dels antics alumnes i la renovació de la imatge de l’AAAUPF basada en els seus principals mitjans de comunicació: la revista nexe, el nexe news i la remodelació de la nostra web, que arribarà aviat.

Altres temes que s’han tractat són: El Parc de Recerca Biomèdica, el polèmic cas del Fórum Filatélico, la customer intelligence de la mà d’una sòcia, el protocol internacional, els festivals d’aquest estiu i el carnet per punts.

nexe 37

Per veure documents en format PDF cal tenir instal·lat Adobe Acrobat Reader.
Si no el teniu instal·lat, el podeu descarregar des de la pàgina web d’Adobe: