Participació política a debat: nous instruments, noves problemàtiques

Participació política a debat: nous instruments, noves problemàtiques

Cicle: Vincle Pompeu

En els darrers anys la societat catalana ha fet front a diverses realitats que han modificat la relació entre ciutadania i política. L’aparició de grups d’interès i entitats amb capacitat de mobilització i influència a les elits polítics, la desafecció política i la progressiva transformació de les clàssiques fórmules de participació a través dels mitjans convencional obren un nou marc d’interès per al debat.

En aquest marc, Antics UPF i UPF Alumni organitzen un debat el proper 20 de març per tractar la participació política des de diversos punts de vista. Hi participaran diversos experts en l’àmbit de la recerca aplicada a la participació política, els mitjans de participació “no convencional”, així com tècnics i persones vinculades amb la participació en l’àmbit local.

Ponents:

  • Joan Rodríguez Portell, conseller del Districte de l’Eixample i Llicenciat en Ciències Polítiques i Socials per la UPF.
  • Mariona Ferrer, professora dels Estudis de Ciències Polítiques i Socials de la UPF.
  • Berta Barbet, doctoranda en Ciències Política per la Universitat de Leicester i Llicenciada en Ciències Polítiques per la UPF.

Tractarem temes com ara el paper de les xarxes socials en la participació política, els nous instruments de participació local, la inclusió de noves dinàmiques de participació social, així com el futur de les eines tradicionals.

La inscripció és lliure i gratuïta però per qüestions d’aforament disposem de poques places. Es requereix confirmació al següent enllaç: http://eventum.upf.edu

Data: 20 de març

Hora: 18.30 a 20.30 hores

Lloc: Bar Schultz. Bailèn, 169 (mapa)

Organitzen: Antics UPF i UPF Alumni

Author: AnticsUPF

Associació d'Antics Alumnes de la Universitat Pomepu Fabra