Taller-debat: Vull fer un doctorat en Ciències Polítiques a Estats Units o Regne Unit, què necessito saber?

Una de les decisions importants dels futurs investigadors és decidir quin és el programa de Doctorat que permetrà obrir més i millors camins professionals. En quina mesura els programes de doctorat a Estats Units i el Regne Unit són una bona opció?

Quins aspectes he de tenir en compte abans de fer una sol·licitud? Quins són els millors departaments, quins permeten una millor experiència social i acadèmica?

Aquesta sessió s’orienta a totes aquelles persones que desitgin informació sobre els programes de doctorat o realitzar Post-docs a aquests països, així com a persones interessades en debatre sobre models d’universitat.

El format d’aquestes sessions és flexible. Els ponents realitzen una breu explicació d’un màxim de 10 minuts i posteriorment tots els assistents participen d’un debat obert.

 Amb la participació de:

Laia Balcells. @laiabalcells

Llicenciada en Ciències Polítiques per la UPF 2002; Doctora per la Yale University, Doctora Miembro del CEACS de l’Instituto Juan March i actual Assistant Professor a la Duke University.

Cesc Amat. @cescamat

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UPF 2002. Doctor en Ciència Política (Political Economy) per l’University of Oxford (Nuffield College). Actualment és Investigador Postdoctoral a l’Institute for Political Economy and Governance (IPEG- UPF)

La inscripció és lliure i gratuïta però per qüestions d’aforament disposem de poques places. En cas de limitació d’aforament, les inscripcions fetes per graduats per la UPF seran prioritzades fins el dia 6 de Juny.

Es requereix confirmació a la següent adreça:

 antics.alumnes@upf.edu

Data: 10 de juny

Hora: 19h- 20.45h.

Organitzen: Antics UPF

Lloc: Bar Schultz  C/ Bailèn, 169, 08037 Barcelona

Author: AnticsUPF

Associació d'Antics Alumnes de la Universitat Pomepu Fabra