Assemblea General Ordinària AnticsUPF

Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

Un any més us convidem a participar activament a AnticsUPF, l’Associació d’Antics Alumnes de la Universitat Pompeu Fabra.

D’acord amb la normativa estatutària, serveixi aquest correu electrònic per convocar-vos a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper dilluns 26 de novembre de 2012, a les 19.30 h en primera convocatòria i a les 20 h en segona convocatòria, a la sala 40.101 Campus Ciutadella ( com arribar) de la Universitat Pompeu Fabra, que es desenvoluparà d’acord amb el següent Ordre del Dia:

1) Informe del president.
2) Informe d’activitat.
3) Proposta de modificació estatutària.
4) Ratificació dels càrrecs del Comitè Executiu.
5) Presentació del tancament de l’exercici 2012, per a la seva aprovació.
6) Presentació del pressupostos per al 2013.
7) Situació de treball amb el Programa UPFAlumni.
8) Torn obert de paraules

La informació sobre els punts 1 al 7 es troben a la vostra disposició a la seu de l’Associació (Passeig Pujades, 1. Edifici ESCI, Despatx 19.513. 08003 Barcelona).

Volem informar-vos que després de l’Assemblea General Ordinària tindrà lloc la Junta de l’Associació corresponent al mes de novembre. Tots els socis que no en siguin membres de la Junta poden assistir com a convidats.

Des del Comitè i la Junta, us animem a prendre part de tots dos actes.

Al propi temps, aprofitem per recordar-vos que a partir del proper 1 de novembre els serveis de préstec de la Biblioteca i l’accés als ordinadors del Campus requeriran ser membres d’UPF Alumni en la seva modalitat Premium. Fins a l’1 de desembre, identificant-vos com a membres d’AnticsUPF podreu fer-vos socis amb un descompte del 25% en les seves dues primeres quotes.

Amb la voluntat de continuar millorant el conjunt de prestacions, serveis i avantatges per als antics alumnes de la Universitat Pompeu Fabra, i mantenir al mateix temps el compromís des de l’any 2011 de no cobrar cap quota als associats, us convidem formalment a participar en les nostres activitats i en l’Assemblea i Junta del proper dilluns 26 de novembre.

Tot esperant trobar-te llavors, et saludem ben cordialment.

 

Daniel Vidal i Canellas

President de l’Associació
d’Antics Alumnes de la Universitat Pompeu Fabra